Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

De autocampagne is van start gegaan. Ook in 2021 willen wij u, onze klant, en prospecten helpen om hun dromen m.b.t een nieuwe auto te realiseren en te beschermen, ook al is er in 2021 geen fysiek autosalon.

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een IPT. Ontdek het KBC Keyman Benefit Plan.

Phishing mail herkennen

Phishing mail herkennen

05 november 2020

Hoe herken je phishing mails en moet je ze melden? Je KBC-verzekeringsagent geeft je concrete tips over het herkennen van deze berichten en hoe je ze kan melden.

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?

Onze kantoren zijn gesloten van donderdag 21/05/2020 tem zondag 24/05/2020. Maandag 25/05/2020 zijn we terug aanwezig. Voor aangifte schade kan u terug op 0800/96464 of via KBC Mobile of KBC Touch. Niet dringende zaken mogen gemaild worden naar Deverzekeringsadviseurs@verz.kbc.be