Reeds 30 jaar een vaste waarde


Elk bedrijf heeft haar geschiedenis en die van ‘de Verzekeringsadviseurs’ begon in oktober 1983.

Frank Fierens, zoon van Paul Fierens, stichter van de beroepsvereniging van verzekeringsmakelaars in België zette omwille van de befaamde opleiding van ABB, zijn eerste stappen in het verzekeringswezen bij de ‘Assurantiën' van de Belgische Boerenbond.

Hij beheerde de gemeente Edegem en kort daarna ook de gemeente Hove, om in 2001 de opportuniteit te krijgen om ook Wilrijk en Hoboken mee onder zijn hoede te krijgen.

Deze schaalvergroting bracht een eerste vennoot mee, Dirk Vos, gespecialiseerd in ondernemingen en vandaag relatiebeheerder van de grote ondernemingen en bestuurder van ‘de Verzekeringsadviseurs’.

De spectaculaire groei van 100 klanten naar meer dan 3000 eigen klanten en het schadebeheer van 5000 KBC bankklanten heeft de twee kantoren in Edegem en Wilrijk doen uitgroeien tot een begrip in de regio van Zuid Antwerpen en ver daarbuiten.

Ondertussen kwam er in juli 2017 ook verjonging in de bestuurskamer met de toetreding van Peter Van De Merlen.

Vandaag is 'de Verzekeringsadviseurs’ een stevige speler, met 8 hardwerkende , gepassioneerde verzekeringsspecialisten, die gestadig groeit met een persoonlijke service in productie, beheer en schade.

Een doorgedreven, gedigitaliseerde administratie en de persoonlijk aanpak maakt het mogelijk een verzekeringstussenpersoon te zijn op maat van elke particulier, elke KMO en elke vrije beroeper.